İnfoTRON ile PTS iş birliği protokolü imzalandı!

16.03.2018

İnfoTRON ile PTS iş birliği protokolü imzalandı!
ARİNKOM TTO ile infoTRON Elektrik ve Bilgisayar Sistemleri Üretim ve Tic. A.Ş. firması arasında iş birliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında firma ile ARİNKOM TTO, staj ve proje iş birlikleri konusunda çalışmalar gerçekleştirilecek.

Firma ile gerçekleştirilecek iş birliği projeleri arasında ARİNKOM TTO tarafından yürütülen Proje Tabanlı Staj Programı (PTS) da yer alıyor.

PTS, 2012 yılından bu yana firmaların faaliyetleri doğrultusunda gerçekleştirilecek olan projeler için, Anadolu Üniversitesi’nin tüm bölümlerden stajyer öğrenci seçimi yapılabilen, etkin ve sonuç odaklı bir staj programı olarak ARİNKOM TTO tarafından yürütülüyor.

infoTRON Elektrik ve Bilgisayar Sistemleri Üretim ve Tic. A.Ş. ise Endüstriyel Tasarım, Mühendislik, 3D Printing, Tersine Mühendislik, CAD/CAM gibi Ürün Geliştirme teknolojilerinden Yazılım Geliştirme, Danışmanlık, ve Ürün Yaşam Döngüsü Yönetimi (Dassault Systemes–PLM), Yapı Bilgi Sistemi (BIM) ve Simülasyon teknolojileri, Sanal Gerçeklik konularında faaliyet gösteren bir firma olarak göze çarpıyor.

ARİNKOM TTO ve infoTRON arasında gerçekleştirilecek iş birliklerinin önemli projeler olarak gündeme gelmesi bekleniyor.