ARİNKOM TTO'dan Proje Bilgilendirmeleri Devam Ediyor!

03.05.2018

ARİNKOM TTO'dan Proje Bilgilendirmeleri Devam Ediyor!
TÜBİTAK 1003 Programı ve TÜBİTAK ARDEB ile BAP Projelerinin Getirileri Temalı Bilgilendirme Toplantıları Gerçekleştirildi!

ARİNKOM TTO Projeler Koordinatörü Banu Gültekin Kocaman tarafından 02 Mayıs 2018 tarihinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde ve 03 Mayıs 2018 tarihinde Açıköğretim Fakültesi'nde olmak üzere proje bilgilendirme toplantıları gerçekleştirildi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde TÜBİTAK 1003 Programı ve açık çağrılar üzerine bilgilendirme yapılırken Açıköğretim Fakültesi'nde TÜBİTAK ARDEB Programları ve Anadolu Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) tarafından sağlanan imkanlar hakkında bilgi verildi.

Yakın zamanda TÜBİTAK ARDEB Eylül dönemi başvurularına hazırlık aşamasında olan araştırmacılar için bir dizi bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecektir. Toplantılara ilişkin bilgilendirme ARİNKOM TTO web sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirilecektir. Proje fikri olan ve programlar hakkında bilgi almak isteyen tüm araştırmacılarımız, ARİNKOM TTO Projeler Koordinatörleri ile iletişim kurabileceklerini bilgilerinize sunarız.