TechUP - Teknoloji Odaklı Hızlandırıcı Program –2018’in Değerlendirme Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi!

29.06.2018

BEBKA (Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı) tarafından desteklenen ve ARİNKOM TTO tarafından ikincisi düzenlenen TechUP - Teknoloji Odaklı Hızlandırıcı Programın değerlendirme kurulu toplantısı 28 Haziran 2018 Perşembe günü Anaç Ön Kuluçka Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Değerlendirme kurulu toplantısı’nda Eskişehir’de faaliyet gösterdiği alanda yenilikçi ve teknolojik bir ürünü/hizmeti olan; fakat söz konusu atılımı finansal kısıtlar veya tecrübe eksikliği gibi sebeplerle gerçekleştiremeyen 8 girişimcinin büyüme hedeflerinin mentorlar gözetiminde desteklenmesi ve girişimcilerin yatırım yapılabilir hale getirilmesi için belirlendi.

Kurul’da BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim, ARİNKOM TTO Yöneticisi Mehmet Hakan Dağ, Eskişehir Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Doç. Dr. Tansu Filik, Isıdem Yalıtım San. ve Tic. A.Ş. Teknik Müdürü Ayhan Gökbağ ve Viveka İnkubasyon Merkezi Kurucu Ortağı Barış Okur yer aldı.

Gerçekleştirilen toplantıda programa başvuru yapan girişimciler yatırımcı karşısına çıkarmak istedikleri teknolojilerini 5 dakikalık bir sunumla kurul üyelerine anlattı. Değerlendirme sonunda programa seçilen girişimciler, 4 ay sürecek eğitim, mentorluk ve danışmanlık hizmetlerinden oluşan hızlandırıcı programa alınacak ve program sonunda düzenlenecek Demo Day ile yatırımcı karşısına çıkacaklar.