Rektörümüz Prof. Dr. Naci Gündoğan katılımıyla TÜMEXPO Fuarı’nda ziyaretçilerimizi ağırlamaya devam ediyoruz!

24.10.2015

23 Ekim 2015 Cumartesi günü TÜMEXPO Fuarı  ve Uluslararası Kobi Şurası açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açılış konuşması ile başladı. Açılışın ardından TÜMEXPO Fuarı yoğun bir ilgi ile ziyaretçilerini ağırlamaya devam e

Anadolu Üniversitesi standına Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan da katılım gösterdi. Prof. Dr. Gündoğan, ARİNKOM TTO Genel Koordinatörü Mehmet  Hakan Dağ, Üniversite- Sektör İş Birliği Koordinatörü Gülçin Avul, Tanıtım ve Etkinlikler Koordinatörü Sanem Moğulkoç, Kalite Sistem ve İnsan Kaynakları Koordinatörü Uğur Acar ile gerçekleştirdiği konuşmada şu açıklamalarda bulundu; “Anadolu Üniversitesi bu yıl açılan TÜMEXPO Fuarına ARİNKOM TTO ile birlikte katıldı. Üniversitemiz burada Anadolu Üniversitesi öğretim üyelerinin yaptıkları araştırmalar ve bunun sonucunda ortaya çıkan ürünleri burada sergilemektedir. Anadolu Üniversitesi Ar-Ge ve İnovasyon konusunda önemli bir merkez haline geldi. Bu konuda ARİNKOM TTO’nun da önemli katkıları oldu. Üniversite olarak ARİNKOM TTO’nun da katkılarıyla Üniversite-Sektör işbirliğini daha arttırmak ve öğretim üyelerini bu alanda yenilikçi araştırmalara yönlendirmeyi hedefliyoruz. Bundan sonra ulusal ve uluslararası tüm fuarlara katılım göstereceğiz. Bu bir anlamda üniversitemiz öğretim elemanlarının yaptığı çalışmaların tüm kamuoyuna sergilenmesi anlamına geliyor. TTO’nun da kattığı ivme ile öğretim üyelerimizi bu anlamda teşvik etme fırsatı bulacağız” dedi.

Anadolu Üniversitesi standı üniversite-sektör işbirliği noktasında önemli ziyaretçilere evsahipliği yaptı. Bunun yanı sıra İstanbul Milletvekili Hasan Sert standı ziyaret ederek yapılan çalışmaları inceledi. Başarılı bir fuar etkinliği dileklerinde bulunan Sert, Anadolu Üniversitesi ‘ni çalışmalarından dolayı tebrik ettiğini belirtti.