"1. Ulusal Ön Kuluçka Merkezleri Çalıştayı" ARİNKOM TTO katkılarıyla gerçekleşti!

28.12.2015

Girişimcilik kültürünün geliştirilmesine, sürekli ve etkileşimli bir işbirliği sürecinin oluşturulmasına katkı sağlamak amacıyla Başkent Üniversitesi Önkuluçka Merkezi EKİN tarafından organize edilen "1. Ulusal Ön Kuluçka Merkezleri Çalıştayı" gerçekleşti...

Çalıştayda ARİNKOM TTO Genel Koordinatörü Mehmet Hakan Dağ, "Başarılı Bir Kuluçka/Önkuluçka Modeli Nasıl Olur?" konulu panelde konuşmacı olarak yer aldı. Mehmet Hakan Dağ, panelde gerçekleştirdiği konuşmasında ARİNKOM TTO çalışmaları ve  ANAÇ Önkuluçka Merkezi'nden söz etti.

Çalıştaya Başkent Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ali Haberal ,Ekin yöneticisi Prof.Dr Zeliha Eser, Bitto Danışmanı Ufuk Batum ve çok sayıda akademisyen katıldı..

Başkent Üniversitesi Ekin Ön Kuluçka Merkezi yöneticisi Prof.Dr Zeliha Eser de çaılştay ile bir ortaklık yaratmayı hedeflediklerini söyledi.