TTGV'den ARİNKOM TTO Proje Yöneticisi Prof. Dr. Ender Suvacı'ya Ödül!

25.01.2016

TTGV'den ARİNKOM TTO Proje Yöneticisi Prof. Dr. Ender Suvacı'ya Ödül!

Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV) ve Eskişehir Sanayi Odası (ESO) işbirliği ile Dr. Akın Çakmakçı Tez Ödülleri Töreni 20 Ocak 2016 tarihinde Anemon Otel’de gerçekleştirildi.

Törene Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ultav, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir katılım sağladı.

Üniversite-sanayi işbirliği arasında başarılı tez ve kuruluş ödülleri yarışmasında 20 proje finale kaldı. Finale kalan ARİNKOM TTO Proje Yöneticisi ve Anadolu Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ender Suvacı’nın Tez Danışmalığını yaptığı “Şekil Kontrollü NaNbO3 ve SrTiO3 Elektroseram Tozlarının Erginmiş Tuz Yöntemiyle Üretilmesi” tezi ile ENTEKNO Endüstriyel Teknoloji ve Nano Malzemeleri San.Tic.Ltd. Şti. den Abdülkadir Murat Avcı ikinci seçildi.

Yarışmada “18 GHz Anahtarlanabilir Çoğullayıcı Tasarımı İçin Yeni Bir Yöntem” adlı tezi ile Aselsan Elektronik A.Ş’den Bülent Yöntem birinci, Naksan Plastik ve Enerji San. Ve Tic.A.Ş den “Biyoesaslı Biyobozunur Kompost Edilebilr Antibaktariyel Polimerik Tarımsal Örtü ve Gıda Ambalaj Filmleri” tezi ile Kouroush Salimi 3 ncü oldu.