“Başvuru Süreçleri Değerlendirme Toplantısı” gerçekleştirildi!

12.02.2016

“Başvuru Süreçleri Değerlendirme Toplantısı” gerçekleştirildi!

ARİNKOM TTO tarafından düzenlenen “Başvuru Süreçleri Değerlendirme Toplantısı”, 9 Şubat Salı günü Öğrenci Merkezi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya; öğrencilerle deneyimlerini paylaşmak üzere konuk olarak Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Cam Anasanat Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Ekrem Kula’nın yanı sıra Anadolu Üniversitesi ARİNKOM TTO Genel Koordinatörü Mehmet Hakan Dağ, ARİNKOM TTO Sistem Yöneticisi ve H2020 Koordinatörü Rabia Taş, ARİNKOM TTO Projeler Koordinatörleri Banu Gültekin Kocaman ile Olcay Sevik, ARİNKOM TTO Tanıtım ve Etkinlikler Koordinatörü N. Sanem Moğulkoç katıldı.

Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu Araştırma Destek Programları Başkanlığına (TÜBİTAK ARDEB) yapılan proje başvurularının reddedilme gerekçeleri hakkında değerlendirmelerde bulunmak amacıyla düzenlenen toplantıda, projelerin kabul edilme süreçleri masaya yatırıldı ve konuya ilişkin bilgilendirmelerde bulunuldu. Yrd. Doç. Ekrem Kula ise proje değerlendirme süreci ve kabulü hakkındaki deneyimlerini katılımcılara aktardı. ARİNKOM TTO ile görüşme takvimi oluşturulması ve toplantı çıktılarının özetlenmesinin ardından program son buldu.