“Uluslararası Destek Programları Tanıtım Toplantısı” Mühendislik Fakültesi'nde!

25.03.2016

“Uluslararası Destek Programları Tanıtım Toplantısı” Mühendislik Fakültesi'nde!

Anadolu Üniversitesi Ar-Ge ve İnovasyon Koordinasyon Merkezi Teknoloji Transfer Ofisi (ARİNKOM TTO) tarafından düzenlenen “Uluslararası Destek Programları Tanıtım Toplantısı”nın 2'ncisi, 23 Mart Çarşamba günü Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. İlki Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nde düzenlenen toplantı, bu kez Mühendislik Fakültesi araştırmacıları için yapıldı.

Toplantıya konuşmacı olarak katılan ARİNKOM TTO Sistem Yöneticisi ve Horizon 2020 Program Koordinatörü Rabia Taş, katılımcılara “Horizon 2020, İkili iş birlikleri, COST (European Cooperation in Science and Technology) ve Erasmus+ Programı” başlıkları hakkında bilgi verdi.

Toplantı, araştırmacılardan gelen soruların cevaplanmasının ardından sona erdi.