Ekibimiz

Emre AKGÜMÜŞ

Girişimcilik Koordinatörü

1987 Ankara doğumlu olan Emre Akgümüş 2013 yılında Anadolu Üniversitesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Yüksek lisansını ise Yönetim ve Organizasyon üzerine yapmaktadır. 2017 yılında Avrupa Birliği tarafından finanse edilen “Ankara Girişimcilik Ekosisteminin Geliştirilmesi” projesine katılmış ve ikincilik kazanmıştır. akgumusdesign’ın kurucusu olan Emre Akgümüş, 2016 yılından beri deri ürünler tasarlar, çizer, keser ve diker. Doğa sporlarıyla iç içe olup uzun yıllar Türk Kızılayı Gençlik Kampları’nda görev almış; liderlik ve şeflik yapmış, halen bir kampçıdır. 12 yıldır profesyonel olarak dans eden Akgümüş, dans ederek 15 ülke gezmiş lisanslı bir dansçıdır. Girişimcilik ekosisteminin paylaşarak büyüyeceğine inanan Emre Akgümüş, çeşitli devlet ve özel kurumlarda mentorluk hizmetlerine devam etmektedir. An itibariyle Anadolu Üniversitesi Arinkom TTO Girişimcilik Koordinatörlüğü görevine devam etmektedir.