Ekibimiz

Yeliz ERKOÇ KÖK

ANATEK A.Ş. Genel Müdürü & Üniversite - Sektör İşbirliği Koordinatörü

Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü mezunudur, yüksek lisansını kurumsal iletişim alanında tamamlamıştır. 2010-2013 yılları arasında Anadolu Üniversitesi Proje Birimi’nde görev yapmış, bu dönemde Anadolu Üniversitesi Eurodesk Temsilciliği görevini de yürütmüştür. Bu güne kadar pek çok ulusal ve uluslararası projenin yazımı, yönetimi ve koordinasyonunda aktif rol almıştır. Öğrencilik yıllarından bu güne kadar popüler bilim iletişimi alanında çalışmalar yapmış, TÜBİTAK Bilim ve Teknik Dergisi başta olmak üzere çeşitli dergilere makaleler yazmıştır. Mayıs 2013’ten itibaren ANATEK Teknoloji Transfer Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü olarak görev yapmakta; aynı zamanda kuruluşundan itibaren ARİNKOM TTO ekibinde Üniversite Sanayi İş Birliği Koordinatörü olarak yer almaktadır.